Heeft u een appartement in Den Bosch dat u wilt verhuren? Daar kan Expats Verhuur Utrecht u bij helpen. Expats zijn betrouwbare huurders met een hoog inkomen, waarvoor tijdelijke woonruimte in Den Bosch en omgeving erg geschikt is. Vaak kunt u zelfs uw appartement gemeubileerd achterlaten; zo hoeft de huurder weinig mee te nemen vanuit het thuisland. Verhuren aan expats is een goede oplossing als u tijdelijk in het buitenland verblijft of uw huis te koop heeft staan. U verkrijgt inkomsten en er wordt op uw woning gepast!

Onze werkwijze

Wij gaan uitgebreid aan de slag om een geschikte huurder voor uw appartement te vinden. Zo zorgen wij voor een optimale online presentatie van uw appartement, waardoor de juiste personen het aanbod zien. Daarnaast spreken wij ons netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken aan. Samen biedt dit een grote kans op succes. Wanneer de juiste kandidaat is gevonden voeren wij een uitgebreide controle uit: u gaat alleen in zee met een volledig gescreende huurder. De persoon wordt gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook maken wij een waterdicht contract, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen we een initiële inspectie van de woning.

Heeft u een appartement dat u via Expats Verhuur Den Bosch wilt verhuren? Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.