Expats Verhuur Den Bosch helpt u om uw huis te verhuren aan een kandidaat die bij uw woning past. Heeft u een woonhuis, appartement, kamer of studio? Bij ons is alles mogelijk. Woningen kunnen gestoffeerd, gemeubileerd en voor bepaalde of onbepaalde tijd worden verhuurd. Expats Verhuur Den Bosch richt zich geheel op uw wensen.

Huis verhuren Den Bosch: hoe doe ik dat?

Vertrekt u voor een periode naar het buitenland? Of heeft u om een andere reden een woning leeg staan die beschikbaar is voor verhuur? Schakel Expats Verhuur Den Bosch in als verhuurmakelaar! Wij helpen u met het gehele proces, zodat uw huis niet leeg staat en u huurinkomsten kunt ontvangen. Er zijn een aantal zaken waarmee u uw huis aantrekkelijk maakt voor de verhuur:

  • De juiste inrichting

Richt uw huis in met de ideale huurder in het achterhoofd. Expats genieten een hoog inkomen en richten zich op het duurdere segment. U kunt uw inrichting hier bijvoorbeeld op aanpassen.

  • Moderne apparatuur

Een huurder verwacht apparatuur van kwaliteit in een woning. Het is daarom belangrijk dat apparatuur in goede staat is en dat er moderne voorzieningen zijn.

  • Mogelijkheden voor de huurder

Wanneer u veel kandidaten wilt aantrekken is het een goede mogelijkheid om een woning zowel gestoffeerd als gemeubileerd aan te bieden. Als u een gemeubileerde woning aanbiedt, met de optie om de meubels te verwijderen, stelt u zich als verhuurder zeer flexibel op.

Expats verhuur Den Bosch geeft u natuurlijk graag advies over alle zaken rondom de verhuur van uw woning. Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw huis? Neem dan snel contact met ons op.