Een te koop staande woning kunt u verhuren onder de leegstandswet. Expats Verhuur Den Bosch heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag! Dankzij deze wet kunt u uw dubbele lasten dekken, en is uw huis bewoond. Zo krijgen vandalen en inbrekers minder kans. Ook hoeft u slechts beperkte huurbescherming te garanderen, waardoor de huurder snel kan vertrekken als uw woning is verkocht. Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden: de bank dient toestemming te geven en het kost enkele weken om een leegstandswetvergunning aan te vragen. De aanvraag kost €42,05 en geldt voor minimaal 6 maanden en maximaal 5 jaar.

Verhuren via Leegstandswet Den Bosch: wat doen wij?

Expats Verhuur Den Bosch staat u tijdens het gehele proces bij. Van het aanvragen van de vergunning tot alle andere zaken die komen kijken bij het verhuren van uw koopwoning. Wij zoeken natuurlijk een geschikte huurder voor u, welke gescreend wordt op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Is een passende huurder gevonden, dan stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn we aanwezig bij het overdragen van de sleutel. Ook voeren we altijd een inspectie van de woning uit.

Wilt u uw koopwoning in Den Bosch verhuren volgens de leegstandswet? Schakel Expats Verhuur Den Bosch in! Neem vandaag nog contact met ons op.