Expats Verhuur Den Bosch staat voor ervaring en kwaliteit. Onze verhuurmakelaars hebben veel kennis van de lokale woningmarkt, waardoor zij voor uw woning een passende huurder vinden. Den Bosch is een levendige stad die populair is onder expats. Dit zijn betrouwbare huurders, die dankzij hun hoge inkomen in aanmerking komen voor woningen in het duurdere segment.

Een verhuurmakelaar in Den Bosch inschakelen

Er zijn een aantal zaken waar u zelf over na kunt denken als u geïnteresseerd bent in het verhuren van uw woning aan expats. Zo bent u goed voorbereid voor u in gesprek gaat met de verhuurmakelaar.

  • Wat kost het in totaal om uw woning te verhuren? Maak een inschatting van de gas, water, licht en hypotheekkosten
  • Wat is uw indicatie voor de huurprijs? Wij helpen u hier ook bij door naar de puntenberekening van uw woning te kijken.
  • Wilt u uw meubels in uw woning achterlaten?
  • Wat voor huurder ziet u het liefst in uw woning? Expats Verhuur Den Bosch zorgt altijd voor een uitgebreide screening van personen.
  • Wilt u het onderhoud tijdens de verhuurperiode zelf regelen of laten uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in technisch en financieel vastgoedbeheer om u volledig te ontzorgen.

Als u contact met ons opneemt vertellen wij u alles over de wetten en regels rondom de verhuur aan expats. Wij zorgen er samen met u voor dat u met een gerust hart uw woning verhuurt! Wilt u ons als verhuurmakelaar inschakelen? Expats Verhuur Den Bosch staat graag voor u klaar; meld uw woning aan via het formulier en we nemen snel contact met u op.